I en senere utgave av bladet, stod det et leserinnlegg fra en dame som hadde prøvd oppskriften, hun måtte bare takke! Hun hadde aldri fått dreisen på brødbakingen, men nå hadde hun lyktes! Hmm... På tide å prøve? Yes, i dag har jeg bakt brød! Vi bruker oftest å bake rundstykker, da vi synes det er bedre, og så er det så praktisk å fryse ned i "porsjoner" det antallet vi spiser per dag.
Superenkel brødoppskrift
1 kg sammal hvete grov (jeg brukte litt under en kilo fiberbakst og litt solsikkekjerner)
1 pose tørrgjær
9 dl lunkent vann
4 ss olje
litt salt
Bland alt det tørre. Ha i vann og olje, og rør den løse deigen sammen. Ha i to smurte former. Sett brødene i kald ovn på nederste rille, stek 35 minutter ved 100 grader. Øk så til 225 grader, og la stå i 40 minutter til. La hvile i formen en stund.
Hei dette såg fantastisk enkelt ut.så enkelt at selveste mamma kan prøve
SvarSlettstemmer denne oppskriften? Det ble mer som en suppe enn en deig..
SvarSlettHei anonym! Yes, oppskriften stemmer. Det ligner mer på en suppe enn en deig, det er nok det som gjør at det blir så sprøtt og godt! :)
SvarSlett